Доставки и плащания

Своевременно ще Ви уведомим за възможен срок на доставка, след подаването на вашата поръчка. След като сте извършили успешно плащане на вашата поръчка (или сте избрали наложен платеж), наш служител обработва поръчката Ви.
За всеки етап от обработката на Вашата поръчка и информация свързана с доставката и ще бъдете уведомявани на посочения от Вас e-mail или телефонен номер!
ВАЖНО! При покупка на Акумулаторни колички и/или скутери НЕ ВАЖАТ общи текущи промоции и кодове за отстъпка.

Заявена поръчка от нашата фирма, не може да бъде върната, ако тя е взета вече от куриер-доставчик. Единствената прична за връщане на стока е, ако стоката е повредена. Рекламацията на стока се извършва в срок от 7 работни дни след закупуването и

БМГ2007 Ви предлага четири начина на плащане:
– по банков път чрез платежно нареждане;
– или чрез наложен платеж.
– Плащане с Кредитна карта / Дебитна карта / PayPal
– Плащане с ePay.bg

Вие плащате (по един от предложените начини), посочената при финализиране на поръчката крайна цена.
Напълно безплатна е доставката, включително застраховката на продуктите, за населените места на територията на Република България при поръчка над 75лв. При поръчка под 75лв. цената за доставка е фиксирана на стойност 10 лв.

1. По Банков Път
Плащане на помощни средства по банков пътВие можете да платите поръчаната стока в български лева (BGN), чрез банков превод на посочената банкова сметка в ОББ :
IBAN: BG 17 UBBS 8002 1001 4516 20
BIC: UBBSBGSF
Моля, в основание изпишете номера на Вашата поръчка.

2. С Наложен Платеж
Плащане на помощни средства с наложен платеж при доставкаВие плащате в брой на куриера и не дължите Такса за наложен платеж.

3. Плащане с Кредитна карта / Дебитна карта / PayPal
Плащане на помощни средства с кредитна, дебитна карта или PayPalПри избор на плащане по този начин, системата ще Ви препрати автоматично към PayPal. Ако желаете, можете да наредите сумата директно от Вашия PAyPal акаунт към адрес sales@BMG2007.com. Комисионната за транзакцията е за сметка на купувача.

4. Плащане чрез микросметка в ePay.bg
Плащане на помощни средства през ePay.bgПри избор на този метод на плащане, системата ще Ви изпише КИН-а на БМГ 2007 ЕООД, за нареждане на сумата от системата на ePay.bg