Доставка и плащане

Своевременно ще Ви уведомим за възможен срок на доставка, след подаването на вашата поръчка. След като сте извършили успешно плащане на вашата поръчка (или сте избрали наложен платеж), наш служител обработва поръчката Ви.
За всеки етап от обработката на Вашата поръчка и информация свързана с доставката и ще бъдете уведомявани на посочения от Вас e-mail или телефонен номер!
ВАЖНО! При покупка на Акумулаторни колички и/или скутери НЕ ВАЖАТ общи текущи промоции и кодове за отстъпка.

За артикули, които не са налични доставката е до 4 работни дни. При невъзможност стоката да бъде доставена в гореупоменатия срок, Доставчикът уведомява Ползвателя на посочения от него телефон за контакт или електронен адрес, като Ползвателят има право да се откаже от поръчаната стока.
Изпратените артикули могат, при желание, да са с възможност за преглед и тест.
След отказ от получаване на пратката, сумата за връщане е за сметка на клиента, съгласно тарифите на съответния куриер.
Доставки извън пределите на България се извършват до 7 работни дни.

БМГ2007 Ви предлага четири начина на плащане:
– по банков път чрез платежно нареждане;
– или чрез наложен платеж.
– Плащане с Кредитна карта / Дебитна карта / PayPal
– Плащане с ePay.bg

Вие плащате (по един от предложените начини), посочената при финализиране на поръчката крайна цена.

Напълно безплатна е доставката, за населените места на територията на Република България при поръчка на стойност над 79 лв. на продукти с тегло до 10 кг, включително и опаковката.

1. По Банков Път
Плащане на помощни средства по банков пътВие можете да платите поръчаната стока в български лева (BGN), чрез банков превод на посочената банкова сметка в ОББ :
IBAN: BG 17 UBBS 8002 1001 4516 20
BIC: UBBSBGSF
Моля, в основание изпишете номера на Вашата поръчка.

2. С Наложен Платеж
Плащане на помощни средства с наложен платеж при доставкаВие плащате в брой на куриера и не дължите Такса за наложен платеж.

3. Плащане с Кредитна карта / Дебитна карта / PayPal
Плащане на помощни средства с кредитна, дебитна карта или PayPalПри избор на плащане по този начин, системата ще Ви препрати автоматично към PayPal. Ако желаете, можете да наредите сумата директно от Вашия PAyPal акаунт към адрес sales@BMG2007.com. Комисионната за транзакцията е за сметка на купувача.

4. Плащане чрез микросметка в ePay.bg
Плащане на помощни средства през ePay.bg. При избор на този метод на плащане, системата ще Ви изпише КИН-а на БМГ 2007 ЕООД, за нареждане на сумата от системата на ePay.bg

Отказ от поръчка

При поръчан продукт имате право на отказ от покупката и връщане на същата в рамките на 14 дни, при следните условия:
1. За да върнете продукт, трябва да попълните стандартния формуляр за отказ, съгласно приложение № 6 към ЗЗП и да изпратите същия на електронния адрес на търговеца, или да се свържете с представител на БМГ 2007 на посочените в сайта телефони или e-mail адрес.
2. Продуктът или опаковката му да не бъдат повредени, стоката да не е ползвана, повредена, изцапана или третирана с препарати.
3. Стоката се връща със Спиди, Еконт или друг куриер, по избор на клиента, като връщането и изпращането са за негова сметка.
В случай че сте платили сумата за покупката същата ще ви бъде изпратена по банков път, в рамките на 14 работни дни, след получаване на стоката и проверка на нейната цялост.
В случай че Ползвателят проявява недобросъвестно поведение, като не осигурява възможност на куриера да му достави стоката и същата, след изтичане на съответния срок за доставка (в зависимост от политиката на куриера) бъде върната на БМГ 2007, разходите по изпращането и връщането на артикула са за сметка на клиента.
Ползвателят не може да упражни правото си на отказ, ако се касае за доставка на стоки, изработени по негова поръчка или съобразно неговите индивидуални изисквания; доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност; доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Замяна на поръчка

В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените, в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили, при следните условия:
За да извършите замяната се свържете с представител на БМГ 2007 на посочените в сайта телефони или e-mail адрес.
Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.
Стоката се връща по куриер, Спиди, Еконт или друг, по избор на клиента, като изпращането и връщането са за негова сметка.
Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:
1. В срок от два дни, след извършване на покупката, трябва да уведомите представител на БМГ 2007, че искате да върнете закупената от вас стока.
2. Върнатата стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка, да не е ползвана, повредена, изцапана или третирана с препарати. БМГ 2007 няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

Може да поискате замяна на стоката, в случай че имате проблем с размера (не е допустима замяна, когато се касае за случаите, описани в чл. 14, ал. 6 от Общите условия на БМГ 2007). Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за връщане на първоначално поръчаната и доставена стока, както и доставката на новоизбраната стока са за сметка на клиента.

Търсене на продукти в нашия магазин

Вашите продукти

Нямате артикули в количката.